Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Dísznövénykiállítás Sportaréná
  2007-04-04 12:05:42, szerda
 
   
  GARDENEXPO-GREENEXPO 2007 - kertészeti és környezetvédelmi kiállítás
[2007. 4. 06. 00:00]

Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna

A Konsilo Kft. az idén első alkalommal rendezi meg április 6-8-án a Papp László Budapest Sportarénában a GARDENEXPO-GREENEXPO 2007 kiállítást, a hazai kertészeti, kertgondozási és környezetvédelmi iparágat képviselő cégek és szakmai szervezetek vásárát. Az esemény Magyarországon olyan egyedülálló kezdeményezés, amelynek keretében az idelátogatók betekintést kaphatnak nemcsak a kertészeti és kertápolási újdonságokba, hanem az új energiaforrásokra épülő környezettudatos és egészséges életforma világába is. A kiállítás célja, hogy bemutassa és megismertesse azokat az új környezetvédelmi eljárásokat és technológiai újdonságokat mind a szakma, mind a nagyközönség számára, amelyekkel tudatosan óvhatjuk és védhetjük meg saját szűkebb környezetünket.

A GARDENEXPO-GREENEXPO 2007 kiállítás és vásár színes és érdekes családi programokkal várja a látogatókat: fellépnek például a Megasztár énekesei, a Bagi - Nacsa duó és lesz Szikora Róbert koncert. A kiállítás fődíja, 3 darab 3 napos brüsszeli út, amely a www.gardenexpo.hu honlapon és ezt követően a rendezvény helyszínén regisztrálók között kerül kisorsolásra.

A kiállítás fővédnöke a Környezetvédelmi Minisztérium, stratégiai partner továbbá a Fővárosi Önkormányzat és a BKV Zrt.. A GARDENEXPO-GREENEXPO 2007 kiállítás és vásár hivatalos kertáruháza a Bricostore, melynek jóvoltából minden belépőjegy mellé 1000 forintos vásárlási utalvány kapnak a látogatók, valamint az áruház szakemberei hasznos kertészettel és kertgondozással kapcsolatos gyakorlati ötletekkel és előadásokkal várják standjukon az érdeklődőket. A szervezők 20-30 000 fő látogatóra számítanak a háromnapos rendezvény alatt.

Napjainkban egyre nagyobb az érdeklődés és az igény - különös tekintettel a tavaszi időszakra - a saját kertek, kertrészek, nyaraló kertek kialakítására, esetlegesen épülő házaknál használt környezetkímélő technológiák és bioenergiák felhasználására. Éppen ezért nagy hangsúlyt kap a kiállításon a kertészeti vásár mellett a környezetvédelmi eljárások bemutatása, amelynek segítségével mindenki tudatosan óvhatja és alakíthatja ki szűkebb környezetét. A környezetkímélő energia felhasználástól kezdve a szelektív hulladékgyűjtésen és a hulladékok újrafeldolgozásán át a szennyvíztisztítási technológiák és csapadékvíz hasznosításig bezárólag sokféle újdonsággal találkozhatnak a kiállításon az érdeklődők. A vásár lehetőséget nyújt a több mint 100 kiállítónak, mintegy 4000 négyzetméteren bemutatni az iparág teljes kínálatát, ilyen lehet például az oxigénnel dúsított víz, a kültéri játszótér, a bio panzió, a Lexus hibrid autója és a reform édesség bemutatója.

A GARDENEXPO-GREENEXPO-nak külön aktualitást ad az a tény, hogy a legutóbbi EU csúcs fő témája a friss klímaváltozási jelentés volt, amely a rendezvény alatt számos előadás és kerekasztal beszélgetés fő témája is lesz egyben.

A rendezvény együttműködő médiapartnerei: a Népszabadság, az Index, a Szép Kertek, Joy, Shape, PestiEst és a Multireklám.

További, részletes látogatói információ:

Konsilo Kft.
Fülöp Judit - ügyvezető igazgató
Mobil telefon: +36/20 914- 8008
Telefon/Fax: +36 /1 3265 - 135

Forrás: http://www. gardenexpo.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: környezetvédelmi, környezettudatos, környezetkímélő, felhasználástól, kertgondozással, felhasználására, környezetünket, klímaváltozási, magyarországon, médiapartnerei, négyzetméteren, találkozhatnak, sportarénában, kialakítására, kezdeményezés, kertgondozási, megismertesse, hasznosításig, minisztérium, nagyközönség, idelátogatók, népszabadság, önkormányzat, regisztrálók, újdonságokat, együttműködő, érdeklődőket, előadásokkal, újdonságokba, programokkal, kisorsolásra, technológiák, technológiai, kertészettel, segítségével, aktualitást, idén első, hazai kertészeti, esemény Magyarországon, idelátogatók betekintést, kiállítás célja, nagyközönség számára, kiállítás fődíja, rendezvény helyszínén, kiállítás fővédnöke, áruház szakemberei, szervezők 20-30, háromnapos rendezvény, igény –, tavaszi időszakra, saját kertek, kertészeti vásár, Dísznövénykiállítás Sportaréná, Papp László Budapest Sportaréna, Konsilo Kft, Papp László Budapest Sportarénában, Szikora Róbert, Környezetvédelmi Minisztérium, Fővárosi Önkormányzat, Szép Kertek, Fülöp Judit,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Jó éjszakát  Április 22. a Föld napja,  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Ahogy emelkedik a rezgés...  A Gömb  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  Volt egy...  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Életművészet  Föld napja április 22  Az udvariasság alapja: önismer...  Környezetvédelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  A végzet az  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Pillangó  Gábor Dénes gondolata  Volt egy...  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam Krisztinától  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Búzaszentelés  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A föld szépségéért  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Muratáj  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  képre írva  Bella István: Zsoltár  Emlék  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam Gizike bar...  Gaál Viktor gondolata  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Mindenünk, amink van, amit sze...  Alakot vált...  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Naplemente  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Szent György napi hiedelmek, s...  Április 22. a Föld napja,  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  A hét szűk esztendő  Szép estét kedves látogatóimna...  Idézetek a barátságról  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
idén első, hazai kertészeti, esemény Magyarországon, idelátogatók betekintést, kiállítás célja, nagyközönség számára, kiállítás fődíja, rendezvény helyszínén, kiállítás fővédnöke, áruház szakemberei, szervezők 20-30, háromnapos rendezvény, igény &#8211, tavaszi időszakra, saját kertek, kertészeti vásár, környezetvédelmi eljárások, környezetkímélő energia, szelektív hulladékgyűjtésen, hulladékok újrafeldolgozásán, vásár lehetőséget, több mint, iparág teljes, oxigénnel dúsított, kültéri játszótér, reform édesség, friss klímaváltozási, rendezvény alatt, rendezvény együttműködő, környezetvédelmi, környezettudatos, környezetkímélő, felhasználástól, kertgondozással, felhasználására, környezetünket, klímaváltozási, magyarországon, médiapartnerei, négyzetméteren, találkozhatnak, sportarénában, kialakítására, kezdeményezés, kertgondozási, megismertesse, hasznosításig, minisztérium, nagyközönség, idelátogatók, népszabadság, önkormányzat, regisztrálók, újdonságokat, együttműködő, érdeklődőket, előadásokkal, újdonságokba, programokkal, kisorsolásra, technológiák, technológiai, kertészettel, segítségével, aktualitást, kapcsolatos, kiállítónak, kertápolási, kiállításon, szakemberei, lehetőséget, látogatókat, környezetét, betekintést, esetlegesen, alakíthatja, tekintettel, szervezetek, multireklám, eljárásokat, bioenergiák, csapadékvíz, beszélgetés, kerekasztal, kertáruháza, újdonsággal, egyedülálló, napjainkban, gardenexpo, számítanak, bemutatása, kertészeti, rendezvény, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1613
  • e Hét: 7121
  • e Hónap: 15725
  • e Év: 51666
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.